U17 - TEKMA V VALOVIH

Kategorija: Novice Objavljeno: sreda, 19 december 2018

V soboto smo odigrali 6. krog in hkrati zadnji v prvem delu 2. SKL za kadete proti sosedom iz Ivančne gorice.Tekmo so odigrali v valovih. Večji del prve in tretje četrtine tekme sta bila zadovoljiva in gledljiva. Igrali smo hitro, izpeljali kar nekaj protinapadov in domiselnih akcij. Žal pa smo predvsem v drugi četrtini ponovno imeli črne minute. V tem delu igre nismo zadeli lahkih košev izpod koša, izgubili smo kar nekaj nepotrebnih žog na naše napake in smo zaključevali napade iz neizdelanih akcij. Velja pa fante pohvaliti za borbenost, željo in dobro igro v obrambi, dokaz česar je prejetih zgolj 49 točk, kar je bil tudi ključ do zmage.

Prvi del tekmovanja smo zaključili s polovičnim izkupičkom (tremi zmagami in tremi porazi). Občutek je, da bi lahko dosegli kakšno zmago več, na drugi strani pa smo lahko tudi zadovoljni, saj nobeno od tekem nismo odigrali v polni postavi z vsemi nosilci igre. V tednu, ki sledi, bomo izvedeli nasprotnike v drugem delu tekmovanja, kjer bomo skozi treninge in tekem poskušali odpraviti napake, ki smo jih detektirali v prvem delu tekmovanja. Zmage so vsekakor pomembne, glavni cilj za drugi del pa bo napredek v igri ekipe kot celote in košarkarski napredek vsakega posameznika.
KK Litija : KK Ježica  55:49
Miha ZUPAN, 9, Soni AJDOVNIK 17, Lev ŽAGAR 13, Aljaž GROŠELJ, Luka GRAČNER, Nejc GRAČNER 4, Matevž SKENDER 9, Ožbej SAKAČ 1, Tim PRAPROTNIK 2, Vasilije KUZMANOVIĆ, Nik ZGONC, trener: Goran Pušić
 
Lestvica po prvem delu:
1. KK ježica
2. KK Litija
3. KK Krvavec
4. KK Ivančna gorica