Dan košarke 15.6.2019

Kategorija: Novice Objavljeno: sreda, 19 junij 2019

V soboto 15.6.2019 je Košarkarski klub Litija organiziral predstavitev najmlajših igralk in igralcev. Na prireditvi, ki se je odvijala na športnem igrišču pri novi OŠ Litija, je sodelovalo preko 90 igralk in igralcev. Odigralo se je šest košarkarskih tekem po posameznih kategorijah:

  • kategorija začetnice  U-9;
  • kategorija začetnic U-11,
  • kategorija pionirk U-13 in U-15,
  • kategorija začetnikov U-9,
  • kategorija začetnikov U-11,
  • kategorija začetnikov U-13

V posamezni kategoriji so bili igralke in igralci razdeljeni v ekipi (modri in beli). Igralke in igralci so pokazali košarkarsko znanje, ki so ga pridobili, ko redno trenirajo in igrajo košarkarske tekme pod strokovnim vodstvom trenerke in trenerjev KK Litija. Košarkarske tekmo so bile športne, borbene z veliko žara in vsi so pokazali veselje do košarkarske igre. Gledalci so s ploskanjem nagradili uspešne poteze (podaje, asistence) in mete na koš igralk in igralcev.

Fotografije z dneva košarke si lahko ogledate na spletni strani KK Litija: http://www.kosarkarskiklub-litija.net/.


 
Dan košarke se je vključil v čas praznovanja občinskega praznika, ki ga občina Litija praznuje 16.6.

KK Litija se zahvaljuje vsem igralkam, igralcem, staršem, skrbnikom, organizatorjem, trenerjem, sodnikom, zapisnikarjem ter ostalim sodelavcem pri organizaciji dneva košarke. Zahvaljujemo se  sponzorjem in donatorjem, ki nam pomagajo finančno in materialno, da se košarka igra in razvija v Litiji.
 
Vsem igralkam in igralcem KK Litija želimo s športom polne poletne počitnice – ne pozabite na košarko.
 
Še v večjem številu se vidimo na začetku sezone 2019/2020. Povabite svoje prijateljice, -e, kolegice, -e, znance, da se na pridružijo. Obvestilo o začetku nove košarkarske sezone bo objavljeno na klubski spletni strani: www.kosarkarskiklub-litija.net

Športni pozdrav,
Košarkarski klub Litija