Doniraj dohodnino KK Litija

Kategorija: Novice Objavljeno: torek, 15 december 2020

Na spodnji povezavi je obrazec (zahteva za namenitev dela dohodnine za donacijo). Obrazec lahko izpolnijo tudi vaši ožji in širši družinski člani, sodelavci, - vke, prijatelji, -ice in vsi ostali.
Obrazec za dohodnino

Sporočilo OKS-ZŠZ
Spoštovani ljubitelj športa,
 
Epidemija SARS-CoV-2 (COVID-19) je postavila izziv celotni družbi. V teh težkih časih, ko je naš vsakdan omejen na vsakem koraku, je poškodovan tudi slovenski šport. Prizadete so množice, ki se ne morejo rekreativno ukvarjati s športom, težko je vrhunskim športnikom, ki ne morejo načrtovati svojih priprav na redka tekmovanja, doma in v tujini. Športne organizacije s svojo dejavnostjo ustvarjajo pogoje za razvoj mladih športnih talentov. ki stopajo po stopinjah svojih idolov. Športni delavci s športno vadbo mlade učijo pomembnih vrednot, potrebnih za življenje.
 
Ranjenemu športu želimo in hočemo stati ob strani. Ukrepati moramo takoj in zdaj. Predlagam, da mu pomagamo že danes. V dneh iztekajočega se leta, v dneh, ki jih uokvirjajo darovanja vseh vrst, na pozabimo na šport. Zakonodaja v Sloveniji omogoča, da do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine, posredujemo v različne namene. Tudi športu. Postanimo njegovi podporniki. Takšna donacija za nas ne predstavlja nobenega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačamo državi.
 
Zlo bo premagano, jutri bo posijal nov dan. Slovenski športniki in športnice nas bodo s svojimi uspehi zopet razveseljevali.
 
Navijam za šport! PA TI?"