Košarkarice KK Litija v sezoni 2014/2015

Kategorija: Arhiv novic Objavljeno: četrtek, 20 december 2018

Mlade košarkarice KK Litija po uspešno zaključeni sezoni nadaljujejo  s treningi tudi v sezoni 2014/2015. Treningi bodo potekali na OŠ Litija in OŠ Gradec. Na OŠ Litija bodo deklice razdeljene na dve skupini.

V prvo skupino bodo vključene košarkarice od prvega do tretjega razreda OŠ. Treningi bodo potekali dvakrat na teden, v ponedeljek in sredo od 14.05 do 15.05 v Športni dvorani Litija.

Drugi skupino pa bodo lahko obiskovala dekleta od četrtega do šestega razreda OŠ. Tudi druga skupina bo imela treninge ob ponedeljkih in sredah. Pričetek vadbe bo ob 15.00, zaključek pa ob 16.00.

Termini treningov na OŠ Gradec bodo objavljeni naknadno.

Košarkarice bodo letos prvič zastopale KK Litija tudi v tekmovalnem sistemu, saj bodo tekmovale v državnem prvenstvu KZS v kategoriji U 9 in U 11. KZS je pred nedavnim podpisala pogodbo o sodelovanju z ligo NBA. Američani se bodo vključili v projekt Igriva košarka z uporabo imena lige NBA in logotipom. Vsako leto bodo enemu mlademu košarkarju in mladi košarkarici skupaj s starši omogočili brezplačen ogled tekme košarkarske ekipe NBA. Vse deklice, ki se želijo pobližje spoznati s košarkarskimi koraki,  prosti čas aktivno in zdravo preživeti, spoznati nove prijateljice in z njimi navezati prijateljske stike vabimo, da se pridružijo sovrstnicam na treningih bodisi v Športni dvorani Litija (OŠ Litija) ali v telovadnici OŠ Gradec in telovadnici Gimnazije Litija (OŠ Gradec).

Za vse dodatne informacije lahko pokličete mobilno telefonsko številko: 041 747 767 (Džemo Ibiši – vodja košarkarske šole).

Pridite, ne bo vam žal!

Košarkarski klub Litija